Trui haken

Gepubliceerd op 25 juli 2021 om 13:11

Vanmorgen gezellig bij mijn vriendin buiten in het zonnetje zitten haken. Ik aan deze trui-in-wording. Zij aan een soortgelijke.

2 weken geleden kwam ze met 1 van haar meest recente eigen-gehaakte trui aan en was zeer enthousiast aan het vertellen hoe ik deze ook kon gaan haken. "Stuur maar een foto als je bezig bent". "Ja, doe ik" antwoorde ik, "maar dat zal nog wel een tijdje duren want druk druk druk".

Maar zoals dat dan gaat, toch 's avonds even proberen, want ja, hij is wel errug leuk en eigenlijk was ik wel weer toe aan een nieuwe zelf gehaakte trui

Ik ben er nog lang niet, maar je kunt al goed zien welke kant het op gaat. Nog zo'n 20-25 cm aan het lijf en dan 2 lange mouwen.

Ik haak overigens met het zwarte acryl nr. 1564 uit de webshop www.breigarens.eu samen met beige nr. 1304.